Samla vännerna, kollegorna, medlemmarna. — Nu kör vi! Nästa stopp — Dit ni vill.

Schulz Resor och Roffes Buss vänder du dig till när du vill sy ihop något riktigt minnesvärt kring kickoffen, konferensen, föreningsresan, junior- eller seniorresan. Det kan vara korta resor, långa resor, utlandsresor, resor med skräddarsytt program, resor med enbart boende och transport — vi finns här för er och ordnar allting som ni vill ha det. Det är det bästa vi vet så räkna med att bli mycket väl omhändertagna.

Vi heter Thomas, Johan och Fredrik och vi har avverkat tusentals mil genom hela Europa i bussens förarsäte. De senaste 2 åren har vi arbetat som busschaufförer, reseansvariga och reseproducenter i en härlig blandning. Sedan 2016 arbetar vi tillsammans med ett enda mål: Nästa stopp — Dit ni vill.

Att åka buss idag är inte detsamma som förr. Idag slår du dig ner i bekväma fällbara stolar, ser ut genom generöst tilltagna tonade rutor, laddar mobiler och annan elektronik i bussens eluttag, besöker bussens rena och fräscha toalett och slutligen finner du gott om plats för bagage och tillhörigheter. Dessutom kan du dela färden tillsammans med dina vänner, kollegor eller föreningens medlemmar. En annan viktig aspekt är att bussen är ett miljövänligt alternativ.

Varmt välkommen ombord!

Vi har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet.

Prenumerera på nyhetsbrev

Nyheter

Ny hemsida

Vår nya hemsida är publicerad. Här hittar ni våra resor och kan enkelt boka just er resa.  Varmt...
2018-10-08 Läs mer >>