System.ArgumentOutOfRangeException: Index and length must refer to a location within the string. Parameter name: length at System.String.Substring(Int32 startIndex, Int32 length) at _default.GetFrontDestination() in C:\Websites\www.schulzresor.se\default.aspx.vb:line 590 Bussresa till Tjejmilen i Stockholm, 3 dagar i augusti - 28/8 - 30/8
Foto: Rickard Forsberg

Tjejmilen i Stockholm

Tjejmilen har sedan starten 1984 blivit landets största idrottsevenemang för kvinnor med över 30 000 anmälda. Samla ihop tjejkompisarna och häng med oss på en weekend i Stockholm där ni även hinner shoppa, umgås och ha riktigt roligt tillsammans.

Fredag
Under morgonen tar vi plats i bussen och reser norrut. Vi stannar för en fikapaus på vägen. Vid ankomsten till Stockholm åker vi direkt till Danicahallen för att hämta nummerlapparna och därefter till Scandic Park, som ligger vid Humlegården nära Stureplan.

Lördag
Efter en riklig frukost tar bussen oss till Gärdet. Klockan 13 går starten för milen utmed vackra vägar på Djurgården. När alla kommit i mål går bussen tillbaks till hotellet och vi får ytterligare en rolig kväll i Stockholm.

Söndag
Som vanligt står Scandics stora goda frukostbuffé uppdukad på morgonen och därefter packar vi bussen vid 10-tiden. Sedan får vi några timmar för shopping innan vi vid 14-tiden återsamlas vid Slottsbacken och påbörjar hemresan. Efter ett stopp på vägen kommer vi åter till Småland och Värnamo vid 20-tiden.

Standardpaketet
3 290 kr
Boka resan nu
Status:
Platser kvar

Hotell

Det är totalt 1 hotell på denna resa. Klicka på namnet för att läsa mer om hotellt.
Scandic Park