Mamma Mia! The Party

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu börjar partyt. Där du kommer in i handlingen väntar ingen musikal. Eller teater. Istället kliver du rakt in i en MAMMA MIA-värld med en helt ny story, i en annorlunda upplevelse.

Du och dina vänner tar vid där filmen slutar och MAMMA MIA! THE PARTY börjar. En läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Det skålas över borden. Allt under en magisk helkväll i flera akter med sång och dans bland våghalsiga luftfärder, grekiska gudar, flirtiga servitörer, någon zorba och kanske en och annan ouzo. Resten är upp till dig. För ingen kväll är den andra lik och ingen vet hur det ska sluta. Det beror helt enkelt på var ABBAs låtar tar oss! Men en sak är säker – räkna med en riktig summer night city. På Nikos Taverna är det alltid grekisk högsommar, oavsett årstid. Redo att bli en del av historien?

Vår buss tar dig under förmiddagen till Göteborg. Vid ankomsten åker vi direkt till hotell Scandic Europa, som ligger centralt vid Göteborgs stora galleria Nordstan. Därifrån är det nära till trevliga lunchrestauranger och bra shopping. På en överenskommen tid tar bussen oss framåt kvällen till Rondo och Mamma Mia The Party. Här serveras en härlig trerätters medelhavsmeny tillsammans med Abbas musik. Efter föreställningen väntar bussen på oss för återresa till hotellet. Sovmorgon och en god hotellfrukost väntar på söndagmorgonen innan vi åter tar plats i bussen för hemresa.

RESFAKTA

Datum

9/4, 2 dagar

Ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Biljett. till Mamma Mia The Party
Trerätters medelhavsmeny

Pris: 2 690 kr

TILLÄGG

Enkelrum 470 kr

Avresa

Växjö 08.00
Alvesta 08.20
Rydaholm 08.45
Värnamo 09.15
Forsheda 09.30
Bredaryd 09.40
Anderstorp 10.00
Gislaved 10.10

Boka resa till Mamma Mia! The Party