Schulz Resor

Schulz Resor vänder du dig till när du vill sy ihop något riktigt minnesvärt kring kickoffen, konferensen, föreningsresan, junior- eller seniorresan. Det kan vara långa resor, utlandsresor, resor med skräddarsytt program, resor med enbart boende eller en transport – vi finns här för er och ordnar allting som ni vill ha det. Det är det bästa vi vet så räkna med att bli mycket väl omhändertagna.
Jag heter Thomas och har avverkat tusentals mil genom hela Europa i bussens förarsäte. De senaste 15 åren har jag arbetat som busschaufför och reseproducent i en härlig blandning med ett enda mål: Nästa stopp – Dit ni vill!

Tillsammans gör vi resan grönare!

Att åka tillsammans i en buss är bland det mest miljövänliga sätt som finns att resa på. Under många års tid har vi på Schulz Resor arbetat för att minska vår miljöpåverkan. Vi utbildar kontinuerligt våra chaufförer i miljövänlig körning och moderniserat våra bussar där vissa delar körs på HVO och andra på Preem Evolution Diesel som idag består av minst 50% förnybar råvara och minskar koldioxidutsläppen rejält. Som researrangör är det viktigt att ta ansvar och hela tiden arbeta aktivt med hur vi kan reducera vår miljöpåverkan. Utifrån visionen att arbeta målmedvetet för en miljöeffektiv drift och hållbar utveckling.
Vi är alla ansvariga för vår framtid och miljö.