Skip to main content

Joyride The Musical - Malmö

Joyride the musical är en nyskriven feelgood-musikal med musik av legendariska popduon Roxette med världspremiär på Malmö Opera i september 2024. En oförglömlig bergochdalbana full av glädje, humor, storslagna nummer, upptempolåtar och powerballader. C’mon join the joyride!

Handlingen kretsar kring Stephanie, som jobbar som stylist och lever i London tillsammans med Joe och deras tonårsdotter Stella. En dag hittar hon en lapp i Joes ficka och börjar misstänka att han är otrogen. Hon tar kontakt med avsändaren, som visar sig heta Katie. Katie blir minst sagt förvånad när hon förstår att hennes pojkvän Joe inte alls har separerat, som han sagt, utan lever ett dubbelliv. De båda bedragna kvinnorna bestämmer sig för att lära Joe en läxa och ingår en hemlig pakt, för att göra hans liv till ett helvete. Men planen, som först verkade så bra, börjar snart gå dem ur händerna. Frågan är om det verkligen blir som de tänkt sig. Och när de väl har fått sin hämnd, vad ska de göra då? 

Duon Roxette, Marie Fredriksson och Per Gessle, har sålt över 80 miljoner album. Låtar som Listen To Your Heart, It Must Have Been Love och The Look har toppat listor världen över. Nu ligger de till grund för en musikal, där handlingen är baserad på den engelska succéförfattaren Jane Fallons relationskomedi Got You Back!

För dem som var med på tiden det begav sig blir det en nostalgitripp med många referenser (och ”easter eggs” för de största fansen). För dem som upptäckt Roxette på senare år, eller aldrig hört deras låtar, blir musikalen den ultimata introduktionen till bandet som var 90-talets regerande mästare i glada upptempolåtar och smäktande powerballader. 

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1 Hemorten-Malmö

    På morgon tar vi plats i den varma ombonade turistbussen och rullar mot Malmö. Vi gör en paus utmed vägen där det finns möjlighet att fika. Strax före lunch anländer vi till Malmö och Radisson Blu Hotel. Under eftermiddagen får vi sedan egen tid att kanske köpa några julklappar, värma oss på något trevligt café eller bara njuta av juldekorationer och belysning. På överenskommen tid tar bussen oss sedan till Malmö Opera och musikalen Joyride. Efter föreställningen väntar bussen och kör tillbaka till hotellet.

  • Dag 2 Malmö-Hemorten

    Sovmorgon och hotellfrukost inleder dagen innan vi vid lunchtid rullar åter mot våra hemorter.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Gislaved Busstationen 07:00
Anderstorp Stationen 07:15
Bredaryd Östra vägen, pendlarparkeringen 07:35
Forsheda Stationen 07:45
Värnamo Stationen 08:00
Ljungby Busstationen 08:40
Strömsnäsbruk Shell 09:10
Markaryd Rasta 09:25

Tillval och tillägg

Rumsval och övrigt

  • Dubbelrum 0:-
  • Enkelrum 590:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
14/12BussJoyride The Musical - MalmöMer än 82 490:-Boka

Hotell

Radisson Blu Hotel Malmö
Malmö är en av södra Sveriges skatter, med en blandning av modern och trendig atmosfär och en stark känsla av lokal historia. Radisson Blu Hotel i Malmö ligger bara fem minuters promenad från stadscen...
Resekalender
29/8Berlinfrån 4 990:-
Kontakta oss
Adress:
Schulz Resor AB
Kyrkvägen 2
333 71 Bredaryd