Skip to main content

MC-mässan i Stockholm

Helgen 27-28 januari kickar vi igång MC säsongen 2024 med en resa till MC-mässan, som efter några års uppehåll äntligen är tillbaka på Stockholmsmässan i Älvsjö. Här finns alla stora mororcykeltillverkare på plats med sitt modellprogram och nyheter. Men du hittar även massor av tillbehör som kläder och hjälmar, få inspiration till spännande resor och träffa vännerna från alla märkesklubbar.

Lördag
Vi lämnar Småland tidigt på morgonen. Vi tar en paus i Stavsjö där det finns möjlighet att fika innan vi kör den sista biten till MC-mässan och vårt hotell som ligger precis bredvid. Därefter förfogar var och en över sin tid bland motorcyklar, tillbehör och erbjudanden. När man känner sig klar är det bara att gå in på hotellet.

Söndag
Efter lite sovmorgon och Scandics goda hotellfrukost tar vi åter plats i bussen och framåt kvällen är vi åter i Småland.

Fritextsökning

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Växjö World Trade Center 05:00
Alvesta Folkets Hus 05:20
Rydaholm Värdshuset 05:45
Värnamo Stationen 06:15
Skillingaryd Circle K 06:40
Vaggeryd Preem 06:50
Jönköping M2 Center 07:15

Karta

Tillval och tillägg

Rumsval och övrigt

  • Dubbelrum 0:-
  • Trebäddsrum 0:-
  • Enkelrum 890:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
27/1BussMC-mässan i StockholmMer än 81 990:-Boka

Hotell

Scandic Talk
Älvsjö är ett trevligt område i södra delen av Stockholm. Här finns mysiga caféer, restauranger och grönområden. Här bor du perfekt när du besöker mässan eller när du ska på evenemang på Globen eller...
Resekalender
27/1MC-mässan i Stockholmfrån 1 990:-
Kontakta oss
Adress:
Schulz Resor AB
Kyrkvägen 2
333 71 Bredaryd