Skip to main content

Tjejmilen i Stockholm

2024 firar Tjejmilen 40 år. Loppet, som blivit Nordens största evenemang för kvinnor, med över 30 000 anmälda. Så samla ihop tjejkompisarna, dra på löparskorna och häng med oss på en härlig weekend till Stockholm där ni förutom att springa eller gå milen även hinner shoppa, umgås och ha riktigt roligt tillsammans.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Fredag

  Under morgonen tar vi plats i bussen och reser mot Stockholm. I Ödeshög dukar vi upp en rejäl frukost vid bussen innan färden fortsätter. Nytt för i år är att ni har två hotell att välja på. Antingen trevliga Elite Adlon på Vasagatan eller fina Scandic Anglais vid Stureplan. Vid ankomsten till Stockholm kör vi direkt till hotellen för incheckning och för de som önskar kör vi sedan till Tjejmilens Expo för uthämtning av nummerlappar. Därefter är det bara att ta del av Stockholms utbud av shopping, restauranger och nöjen.

 • Lördag

  En stor och riklig hotellfrukost inleder dagen. Tjejmilen firar 40 år och det kommer firas med pompa och ståt. Bland annat går milen på en unik bana som bara gäller detta år. Starten går från Sjöhistoriska museet via Djurgården, Strandvägen till Kungliga slottet för att sedan vända tillbaka till Sjöhistoriska och som vanligt kommer det finnas massor av energi och vätska längs banan. När alla sedan kommit i mål väntar ytterligare en rolig kväll i Stockholm.

 • Söndag

  Hotellets stora frukostbuffé står uppdukad på morgonen och därefter packar vi bussen vid 10-tiden. Sedan får vi några timmar till att njuta av vår huvudstad innan vi vid 14-tiden återsamlas vid slottet och påbörjar hemresan till Småland.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Forsheda Garaget 05:20
Smålandsstenar Stationen 05:50
Gislaved Busstationen 06:10
Gnosjö Stationen 06:30
Hillerstorp Stationen 06:40
Värnamo Stationen 07:00
Skillingaryd Stationen 07:25
Vaggeryd Preem 07:35
Jönköping M2 Center 08:00
Huskvarna Nya biblioteket 08:10
Gränna Circle K 08:30

Tillval och tillägg

Rumsval och övrigt

 • Dubbelrum 0:-
 • Trebäddsrum 0:-
 • Enkelrum 1 695:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
30/8BussTjejmilen Stockholm (Elite Adlon)Mer än 83 390:-Boka
30/8BussTjejmilen i Stockholm (Scandic Anglais)Mer än 83 890:-Boka

Hotell

Övernattning dag 1 - 3

Elite Hotel Adlon
Elite Hotel Adlon är beläget på Vasagatan i centrala Stockholm. Här bor vi på bästa läge med ett bekvämt gångavstånd till Oscarsteatern och shoppinggatorna som breder ut sig runt hörnet på hotellet. B...

Övernattning dag 1 - 3

Scandic Anglais
Scandic Anglais ligger precis intill pulserande Stureplan i centralaste Stockholm, mittemot parken Humlegården där du kan äta i det gröna på sommaren. Alldeles runt hörnet hittar du flera populära res...
Resekalender
29/8Berlinfrån 4 990:-
30/8Tjejmilen Stockholm (Elite Adlon)från 3 390:-
Kontakta oss
Adress:
Schulz Resor AB
Kyrkvägen 2
333 71 Bredaryd