Skip to main content

Tommy Körberg - Grand Finale

Sveriges största röst tar ton igen och gapar denna gång efter riktigt mycket – nämligen allt! I nya showen Grand Finale sammanfattar Tommy Körberg sin unika musikaliska karriär och låter oss följa med bakom kulisserna i sitt omsusade och händelserika liv.

Vad viskade Astrid Lindgren i Tommys öra? Hur var HasseåTage som festfixare? Hur kunde Tommy vakna mitt i en ABBA-video? Grand Finale är en svindlande show som bjuder på en resa kantad av musikaler, skandaler och schlagerfinaler.

Ackompanjerad av 8 virtuosa musiker bjuder Tommy Körberg på sina saftigaste musikaliska milstolpar från mer än ett halvt sekel. Grand Finale ger även publiken möjlighet att upptäcka en mer ödmjuk, entusiastisk och tacksam person, bortom rubrikernas karikatyrer. En man som helt enkelt är glad över att stå på en scen igen och göra det han är bäst på – sjunga så att det berör.

Bussen tar oss till Göteborg och vid ankomsten äter vi en god teaterbuffé på Lorens Bar. Därefter tar vi plats i teatersalongen och får en fin eftermiddag tillsammans med Tommy Körberg och musiker. Efter föreställningens slut väntar bussen utanför teatern och tar oss åter till våra hemorter.

Fritextsökning

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Värnamo Stationen 11:00
Forsheda Stationen 11:20
Bredaryd Hpl Östra Vägen 11:30
Anderstorp Stationen 11:50
Gislaved Busstationen 12:00

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
19/3BussTommy Körberg - Grand FinaleMer än 81 490:-Boka
Resekalender
24/2Tommy Körbergfrån 1 490:-
Kontakta oss
Adress:
Schulz Resor AB
Kyrkvägen 2
333 71 Bredaryd