Skip to main content

Lasse Stefanz

De har sålt miljontals skivor, vunnit imponerande fyra Grammisar och ett otal Guldklavar som är dansbandsbranschens stora pris. De har medverkat i Melodifestivalen, mängder av radio och tv-program och spelat in flera dokumentärer. Men det som de gillar allra bäst och som publiken älskar, är när de får leverera sin musik och sina hits, så svetten lackar! Och det ska de få göra nu, fast på ett helt nytt sätt! Det har nämligen äntligen blivit dags för Lasse Stefanz att åka ut på en stor Sverigeturné med sin rykande färska konsertproduktion. Och vi kan lova dig, att så här har du aldrig sett dem tidigare! 

Lördag
Bussen tar oss under förmiddagen till Göteborg och efter ankomst är det bara att ge sig ut i folkvimlet för shopping eller kanske en lunch på någon av Avenyns trevliga restauranger. Efter kl 15 garanterar Elite Park Avenue att våra rum är klara. Framåt kvällen är det sedan bara att gå runt hörnet till Lorensbergsteatern där Lasse Stefanz spelar. Efter showen finns alla möjligheter att ge sig ut i nöjesvimlet.

Söndag 
Sovmorgon och hotellets stora, goda hotellfrukost inleder dagern innan vi sedan åter tar plats i bussen för hemresa.

Fritextsökning

Karta

Hotell

Elite Park Avenue Hotel
Hotellet ligger på promenadavstånd till Svenska Mässan, Kongresshallen och Liseberg. Hos oss bor du ett stenkast från Göteborgs kulturcentrum Götaplatsen samt Lorensbergsteatern, Konserthuset och Kons...