Skip to main content

Mamma Mia The Party i Göteborg

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu börjar partyt. Där du kommer in i handlingen väntar ingen musikal. Eller teater. Istället kliver du rakt in i en MAMMA MIA-värld med en helt ny story, i en annorlunda upplevelse. Häng med oss till Rondo i Göteborg och upplev ABBAs fantastiska låtskatt i en helt ny tappning där du blir en del av showen. 

Lördag 
Bussen tar oss under förmiddagen till Göteborg och efter ankomst är det bara att ge sig ut i folkvimlet för shopping eller kanske en lunch på någon av Avenyns trevliga restauranger. Efter kl 15 garanterar vårt hotell att rummen är klara. På överenskommen tid kör sedan bussen till Rondo för kvällens Mamma Mia party. Under showen serveras en medelhavsinspirerad meny och innan kvällen är slut har vi fått vara med och sjunga och dansa till ABBAs härliga musik.

Söndag 
Sovmorgon och hotellets stora, goda hotellfrukost inleder dagern innan vi sedan åter tar plats i bussen för hemresa.

Fritextsökning

Karta

Hotell

Scandic Rubinen
Scandic Rubinen har ett fantastiskt läge mitt på Avenyn. Känn den vibrerande stadspulsen med kultur, nöjen, restauranger och shopping precis utanför dörren. Promenadavstånd till teatrar, museum, de st...
Resekalender
8/6Bordershopenfrån 850:-
20/7Korvfabrikören på Vallarnafrån 1 290:-
25/7Celle Weinfestfrån 5 890:-
30/8Tjejmilen Stockholm (Elite Adlon)från 3 390:-
30/8Tjejmilen i Stockholm (Scandic Anglais)från 3 890:-
Kontakta oss