Skip to main content

Skidresa till Dolomiterna

Boka din vintersemester till den härliga skidorten Predazzo i Italien! Predazzo är beläget i den välkända Fiemmedalen i nordöstra Italien mitt i de vackra Dolomiterna. Här njuter vi av allt som gör Italien oförglömligt - skidåkningen, solen, maten och de höga bergen.

Dag 1 Hemorten-Predazzo ca. 173 mil
Avresa på morgonen och under dagen färjar vi över till Tyskland och det finns möjlighet att äta ombord på båten. Ombord på vår buss finns det varma och kalla drycker och korv för den som önskar. En film tittar vi också på innan vi släcker för natten.

Dag 2
På morgonen är vi framme vid vårt resmål Predazzo och hotellet vi skall bo på. Frukosten väntar på oss när vi anländer, allt för att få en bra start på dagen innan vi ger oss ut i backarna. Denna första dag åker vi till Ski Center Latemar, som ligger 5 minuter från vårt hotell. Här finns bra möjligheter att hyra skidor för veckan.

Dag 3-7
Nu har vi härliga skiddagar framför oss. Hela Dolomiterna ligger framför våra fötter och det är bara spänna skidorna och njuta av välpistade backar. Dolomiti Superski samlar hela 12 fina skidområden under samma liftkort, vilket ger er möjlighet att prova över 1200 km pist inom Sydtyrolen. Området sträcker sig över 50 bergsorter och är utrustat med över 400 liftar. Val di Fiemme är ett av de största områdena och hänger samman med val di Fassa. Vi besöker nya liftsystem varje dag som ligger på ca 10-30 minuters bussfärd bort.

Dag 8 Predazzo - Hemorten ca. 173 mil

Idag är det sista skiddagen och vi åker fram till 15.00 då det är dags att duscha, packa det sista och äta middag innan avresa. Vi hoppas ni haft fina dagar och njutit av vistelsen i Predazzo. Vi lutar oss sedan tillbaka i de bekväma sätena och tittar på en film.

Dag 9
På morgonen är vi framme vid färjeläget i Rostock. Ombord får vi tillfälle att fräscha upp oss och äta frukost. Färden går sedan vidare genom Danmark till Helsingör och färjan till Sverige. Därefter återstår bara de sista milen till våra hemorter.

RESFAKTA

Datum: 10-18 februari, 9 dagar

Ingår: Bussresa, del i tvåbäddsrum 6 nätter med tillgång till rummet fram till avresa, 7 frukostar, 7 middagar, färjor samt vägskatter.

Pris: 8 990 kr
Tillägg: Enkelrum 800 kr
Barnrabatt: 2-6 år 1 750 kr, 6-14 år 1 000 kr

Hotell: Hotel Albergo Montanara, Predazzo

Ring för information och bokning!

Resan arrangeras tillsammans med Hovslätts Bussresor.

Fritextsökning
Resekalender
8/6Bordershopenfrån 850:-
20/7Korvfabrikören på Vallarnafrån 1 290:-
25/7Celle Weinfestfrån 5 890:-
30/8Tjejmilen Stockholm (Elite Adlon)från 3 390:-
30/8Tjejmilen i Stockholm (Scandic Anglais)från 3 890:-
Kontakta oss
Adress:
Schulz Resor AB
Kyrkvägen 2
333 71 Bredaryd